Novosti

Podržimo kampanju SANAGRAVIDA 22.8.2019. 6:06:09 Poštovane i drage pacijentice,

Uzdajući se u vašu dobru volju i namjeru pozivam Vas da udružimo snage i dajmo svoj doprinos, podršku kampanji Sanagravida centra za žene koju je hrabro pokrenula Valentina Sumpor zajedno sa svojom majkom i ostalim suradnicama na Indiegogo platformi.
Pročitajte o viziji i misiji tima Sanagravide, pogledajte video i kampanju na: https://www.indiegogo.com/projects/sanagravida-for-better-quality-of-woman-s-life/x/21975678?fbclid=IwAR3kLq7jLrNXN1jGjmE4EJf8UTM-wEYbYB-onvXNTrdijk7SsIhbLjkVh34#/
Podijelite na društvenim mrežama i sudjelujte donacijom preko Indiegogo platforme, potaknimo promjenu u našoj zajednici- budimo zajedno sa Sanagravidom promjena koju želimo vidjeti.
Na linku možete vidjeti kako se može izvršiti uplata: https://www.youtube.com/watch?v=Ec29LUlVWnM&fbclid=IwAR0ktG4r5VoI-DWiNV8sZPClOI8vVDm3oD5qfB6g4Qf5-zhzJvir5ySTmA0

O SANAGRAVIDI

Cilj centra SanaGravida je potaknuti promjenu u našem društvu kroz edukaciju ljudi o zdravim navikama, o njihovim tijelima, trudnoći, porodu, brizi za novorođenče i majku, brizi za njih same; mladima pružiti radionice o seksualnom zdravlju i prevenciji neželjenih stanja te kroz vježbanje i fizičku aktivnost pomoći ženama da prigrle svoje tijelo i zaborave apele globalnih medija i kratkotrajnih trendova koji već godinama doprinose porastu  poremećaja u prehrani i narušavanju psihofizičkog zdravlja svih nas. Prikupljenim sredstvima se planira uvođenje više programa kao što su : radionica o seksualnom odgoju za mlade, edukacije o prehrani;  žele organizirati i opremiti Dječji boravak u kojem će tete čuvalice paziti na djecu dok  se mame rekreiraju na treningu, tečaju ili radionici, u plan je zapošljavanje dodatne fitnes trenerice i stručnjaka te ulaganja u izradu web stranice, opreme za predavaonu, vježbaonu, radni materijali, literatura, modeli ljudskog tijela… Valentina Sumpor vlasnica i voditeljica Sanagravide (bacc.oec. certificirana fitnes trenerica) ističe kako ju je potreba žena koju je prepoznala u društvu i u samoj sebi potaknulo na otvaranje centra SanaGravida za unaprjeđenje kvalitete života žena. Vjeruje da se kroz edukaciju i fizičku aktivnost, holističkim pristupom može potaknuti promjena koju trebamo u našoj zajednici, da se može pomoći ljudima da pomognu sami sebi i ostvare kvalitetniji život. Surađuje sa svojom majkom Blaženkom Sumpor koja je primalja 34 godine, uz još par suradnica. One pružaju savjete, drže edukacije ženama o trudnoći i svemu što ona donosi te o ženskom zdravlju, a Valentina vodi centar, drži treninge za trudnice i žene svih dobi, vježbe disanja i meditacije.
Popust traje do:
Mamografija - prim.dr. Egidio Ćepulić 3.6.2019. 7:46:15 Mamografija Popust traje do:
Nadzor trudnoće 24.5.2019. 16:07:00 Mjesečni pregledi trudnica uz redovite ultrazvučne preglede koji uključuju praćenje rasta i stanja ploda i traženje mogućih malformacija ili znakova koji ukazuju na Down sindrom. Posebno vrijedno dijagnostičko sredstvo predstavlja 4-D ultrazvučni pregled (prikaz površine tj. prikaz volumena u pokretu). Posjetite i našu web stranicu: Popust traje do:
Neinvazivni prenatalni testovi (NIPT) koji su dostupni u Poliklinici Grujić 24.5.2019. 0:00:00 Dostupni su sljedeći testovi: Harmony Prenatal test myPrenatal test Veracity test NIPT analiziraju slobodnu cirkulirajuću fetalnu DNK iz krvi trudnice. Popust traje do: